Home / Ispovijesti / ZATEKLA SAM MALOLJETNU KĆERKU KAKO VODI LJUBAV U MOM KREVETU, A ONDA JE USLJEDIO JOŠ VEĆI ŠOK KADA SAM VIDJELA SA KIM . . .

ZATEKLA SAM MALOLJETNU KĆERKU KAKO VODI LJUBAV U MOM KREVETU, A ONDA JE USLJEDIO JOŠ VEĆI ŠOK KADA SAM VIDJELA SA KIM . . .

uče sam se ranije vratila sa posla, nisam se osjećala dobro, a ono što sam zatekla kod kuće učinilo mi dan, ma cijeli život još težim i gorim. Čim sam ušla čula sam iz spavaće čudne zvukove.

Iskreno posumljala sam da me muž vara, ali desilo se nešto gore. Zatekla sam maloljetnu kćerku kako vodi ljubav u mom krevetu, grozno, a onda je usljedio još veći šok kada sam vidjela sa kim… sa rođenim sinom moje sestre koji je isto tako maloljetan. U šoku sam ih razdvojila, ali još veći šok je uslijedio kada su mi jednosglasno rekli da se ne mješam u njihove živote i da će se čim napune po 18 godina vjenčati bez obzira na sve.

Tu nisu stali sa šokiranjima. Kada sam im zaprijetila i rekla da je tako nešto nemoguće, rekli su mi ako im ne dozvolimo da će se potruditi da ona ostane trudna i tada im niko ništa neće moći. Imaju nepunih 17 godina i aš sam u šoku, ne znam šta da radim, kome da se obratim… djeluju mi ozbiljno. Bože kud baš meni ovo da se desi.

About admin

Check Also

UDALA SAM SE ZBOG PARA I MOJA SVEKRVA SAZNALA PUTEM MOJE “prijateljice”, ALI TO SAD NIJE….

Udala sam se zbog para i moja svekrva saznala putem moje “prijateljice”, ali to sad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *