Home / Zanimljivosti / “PA ZAR DEVOJČICI TO DA URADITE?” Marija Šerifović naišla na ŠOKANTAN PRIZOR USRED GRADA, a onda uradila nešto zbog čega će joj se svi diviti!(FOTO)

“PA ZAR DEVOJČICI TO DA URADITE?” Marija Šerifović naišla na ŠOKANTAN PRIZOR USRED GRADA, a onda uradila nešto zbog čega će joj se svi diviti!(FOTO)

Marija Šerifović razbesnela se danas, pa odlučila da uradi nešto što je retko koja domaća poznat ličnost uradila.

Naime, ona je na jednoj klupi u Beogradu ugledala uplakanu devojčicu i prišla joj da vidi o čemu se radi. Ona joj je ispričala da su joj iz džepa u rancu ukrali 650 dinara za užinu, pa je Marija morala da reaguje.

– Koliko je tužno gde i kako živimo. Ok, kapiram da se to dešava na svakom koraku, ali detetu, i to još džeparac. E, pa nećeš ga majci! – kaže Marija u snimku koji je objavila u okviru storija, a u kom se vidi i devojčica.Zbog toga je ona odlučila d

a pomogne devojčici i dala joj čak i više od onoga što su joj ukrali – pevačica je poručila svima da “ne budu go*na nego ljudi”, pa izvadila novčanicu od 2 hiljade i ponovo vratila osmeh na lice jedanaestogodišnjakinje, što je izazvalo oduševljenje njenih obožavalaca, koji su je pohvalili u komentarima.

About admin

Check Also

OD DANAS NOVO PRAVILO: ZABRANILI MOBITELE U OSNOVNIM ŠKOLAMA!

FRANCUSKA – Slanje sms poruka tokom školskog sata stvar je prošlosti od ovog ponedjeljka, kad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *