Home / Ispovijesti / NAKON ŠTO SAM NA SVADBI REKLA DA OTIŠLA SAM “DA” SE PRESVUČEM

NAKON ŠTO SAM NA SVADBI REKLA DA OTIŠLA SAM “DA” SE PRESVUČEM

Sa mužem sam se zabavljala 5 godina i uvijek sam imala po par muškaraca sa kojim sam se dodatno zabavljala.

Na svadbi od 500 zvanica par minuta nakon što sam mužu rekla sudnonosno DA, otišla sam u apartman da se presvučem, skinem neudobno ogromnu bijelu vjenčanicu i obučem nešt udobnije, ustvari da vas ne lažem, otišla sam da se opustim sa kumom mog muža.

Obzirom da sam kasnila i da se naša mala, tajna zabava odužila na vrata sobe u trenutku kada me je kum prskao po licu ušla je moja svekrva. Zgrozila se, rekla mi je da sam RAVA – KU i da će odma da siđe i svima kaže, na šta sam joj odgovorila da je bolje da se podvuče pod kuma, jer fantastičo smirujuće dejstvo ima među nogama.

Izbrisala sam se i sišla kod mog muža, ljubila se grlila, kao da mi je sve na svijetu. Živimo već 4 godine, svekrva naravno nije imala hrabroosti da javno kaže da me uhvatila sa kumom, jer se boji za svoju guzicu, da se ne osreamoti u društvu.

Nasamo je rekla mom mužu i toliko ga naljutila da ju je udario šakom i naputio, odnosmo napustili smo njegovu porodičnu kuću. Opuštanje sa kumom mi je baš pomoglo, nisam znala da ću se na tako jednostavan i lagan način riješiti svekra i svekrve za cijeli život.

About admin

Check Also

UDALA SAM SE ZBOG PARA I MOJA SVEKRVA SAZNALA PUTEM MOJE “prijateljice”, ALI TO SAD NIJE….

Udala sam se zbog para i moja svekrva saznala putem moje “prijateljice”, ali to sad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *